foto_opleidingZelf uw leerling of kind helpen met lezen en spellen? Volg dan de digitale opleiding “remedial teacher abcTaal.nl” Dat kan via E-learning!

Vereniging abcTaal.nl biedt u de mogelijkheid om de opleiding tot Remedial Teacher abcTaal.nl via E-learning te volgen. U krijgt les via het internet met behulp van instructie via Team Performance Exchange en aan de hand van  opdrachten uit het bijgeleverde lespakket. U wordt gecoacht door Willeke van Heumen en u heeft op diverse momenten contact met haar via e-mail en/of telefoon.

Bij de opleiding Remedial Teacher abcTaal.nl gaan we uit van de officiële spellingsregels en maken we gebruik van Methode de Haan. Deze methode geeft leerlingen inzicht in het Nederlandse spellingssysteem. U leert in theorie en praktijk omgaan met Methode de Haan en met materialen die gebaseerd zijn op de 26 letters van het alfabet.

Met E-learning kunt u zelf het tempo van uw studie bepalen. De opleiding wordt bij voldoende resultaat afgesloten met de uitreiking van het certificaat: 

Remedial Teacher abcTaal.nl

Wilt u meer informatie over deze opleiding en eens kennismaken met e-learning via Team Performance Exchange neem dan contact op met Willeke van Heumen